Gemeentesecretaris Oostzaan en Algemeen directeur OVER-gemeenten Wim van Twuijver vertrekt per 1 april naar de nieuw te vormen gemeente Hollandskroon. Hollandskroon is een fusiegemeente die bestaat uit de gemeenten Anna Paulowna, Wieringermeer, Niedorp en Wieringen. Deze nieuwe gemeente bestaat uit 22 kernen, heeft ruim 47000 inwoners en is qua grondoppervlak de grootste van Nederland. De herindeling moet op 1 januari 2012 afgerond zijn. Wim van Twuijver gaat per 1 april aan de slag als projectleider in het fusietraject.

Wim van Twuijver over zijn vertrek: “We hebben met zijn allen een mooie basis neergezet in OVER-gemeenten. Een basis die ons in staat stelt de dienstverlening naar de inwoners van Wormerland en Oostzaan verder te verbeteren. We hebben in één jaar samenwerking veel bereikt. Ik ben daar erg trots op. Het was voor mij dan ook geen makkelijke beslissing om nu weg te gaan. Ik zie in mijn nieuwe functie als projectleider in de voorgenomen fusie van de gemeenten Anna Paulowna, Wieringermeer, Niedorp en Wieringen veel uitdagingen en kan hierbij mijn ervaring die ik heb opgedaan in het traject van de samenvoeging van de werkorganisaties van Wormerland en Oostzaan in OVER-gemeenten uitstekend inzetten.”

Comments are closed.

Laatste Nieuws
Nieuwscategorieën
Archief